Miljø

- og Kjærgaard Paprør

Kjærgaard Paprør betragter beskyttelsen af miljøet som en væsentlig og integreret del af virksomhedens dagligdag og ikke mindst ansvar i forhold til interessenterne omkring virksomheden.

Gennem mange år har Kjærgaard Paprør arbejdet for at reducere miljøpåvirkningen fra selskabets aktiviteter, herunder udledningen af CO2.
Kjærgaard Paprør fremstiller således produkter, der bidrager til et bedre miljø idet den måde produkterne indgår i genbrugscyklussen er væsentlig bedre for miljøet end alternative produkter og løsninger af plast eller metal.

Med afsæt i ovenstående arbejder vi systematisk for at fastholde og udvikle vores image som en miljøbevidst fremstillingsvirksomhed.

MILJØPOLITIK OG RESULTATER

med konkrete og praktisk omsættelige mål og strategier

Kjærgaard Paprør er nu ved at formulere vores eget miljøledelsessystem med en klar formuleret miljøpolitik som ledestjerne og med meget konkrete og praktisk omsættelige mål og strategier.

Miljøledelse omfatter i vores verden en ”optimering” ift. lavest mulig negativ påvirkning af miljøet samt vores indsats for at skabe et for medarbejderne attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø.

Kjærgaard Paprør har i 2018 gennemført omfattende tiltag til at reducere forbruget af energi og varme ved at investere et millionbeløb i de allernyeste varmepumpeløsninger overalt i virksomheden. Konkret betyder det, at selskabets energiforbrug er reduceret signifikant og nu er ”best in class” i industrien.

KONTAKT OS - VI LEVERER ALT I PAPRØR

Kontakt en af vores eksperter