OM OS

Markedsleder med kunden i centrum

Kjærgaard Paprør blev etableret i 1993 af brødrene Per og Erik Kjærgaard og kunne i 2018 fejre 25-års jubilæum. Kjærgaard Paprør er i dag ejet af Per Kjærgaard, som også er administrerende direktør for selskabet.

Kjærgaard Paprør er den største aktør og markedsledende inden for produktion og salg af paprør til det danske marked. Selskabet har siden opstarten opbygget en stor og loyal kundeportefølje i Danmark, men eksportere også til udlandet.

Virksomheden er totalleverandør af paprør i alle størrelser, farver og med eller uden print på produkterne. Kjærgaard Paprør har gennem årene oparbejdet en know-how og ekspertise inden for sit felt, som er uovertruffen på det danske marked. Dette kommer også til udtryk ved at medarbejderstaben i gennemsnit har +10 års erfaring med virksomhedens kerneprocesser, som spænder over produktudvikling, produktion, salg og kundeservice.

HOVEDKONTOR

Moderne virksomhed på forkant med teknologier

Kjærgaard Paprør er placeret i Gørding ved Esbjerg og arbejder ud fra nye og top moderne produktionsfaciliteter, som blev taget i brug i 2017. Kvalitetsarbejde og miljøhensyn er et par af de væsentligste værdier for selskabets ledelse.

KONTAKT OS - VI LEVERER ALT I PAPRØR

Kontakt en af vores eksperter